InvestClub Mures va invita Miercuri 22 Martie de la ora 19 la Hotel Privo sala Traffic la un seminar sustinut de Lect. dr. Ovidiu Spatacean de la Universitatea Petru Maior si Nicoleta Alexandra Szakacs, Analist SSIF Goldring.

Tema seminarului:  Guvernanta corporativa si protejarea intereselor investitorilor – o analiza critica la granita dintre aspiratii si realitate.

Conceptul de guvernanta corporativa presupune o comunicare eficienta cu investitorii companiei. In centrul acestui concept se regasesc principii si valori fundamentale precum: transparenta, integritatea raportarilor financiare sau tratamentul nediscriminator al actionarilor minoritari. Experientele, mai mult sau mai putin recente, pe care le-a trait piata romaneasca de capital ne indreptatesc sa consideram ca principiile relevante de guvernanta nu au constituit o preocupare majora pentru companii sau, mai trist, pentru investitori. Seminarul isi propune sa abordeze, printr-o analiza critica, aspecte esentiale referitoare la bunele practici de guvernanta, care ar trebui sa capteze un grad ridicat de interes din partea investitorilor, atunci cand isi fundamenteaza deciziile de investitii. Identificarea si analiza semnalelor in legatura cu care investitorii ar trebui sa ramana vigilenti, rezultand  din raportarile financiare, dar nu numai, constituie de asemenea o provocare pentru participantii la seminar.
Participarea este GRATUITA!