Invest Club Mures are deosebita plăcere de a va invita Miercuri 14 Iunie de la ora 19 la hotel Privo sala Traffic la o întâlnire a pasionaților de investiții la bursă în compania unui invitat special: dl Gábor József MOLNÁR, director general AAGES Târgu Mureș.
Compania AAGES din Târgu Mures ce intenționeză să se listeze la Busa de Valori București în această perioadă inițiând o ofertă publică de vânzare a 15% din acțiunile companiei, proiecteză și produce instalații de încălzire prin inducție pentru o gamă largă de aplicații având o activitate de peste 26 ani. Având 140 de salariați compania are o piață de desfacere vastă exportând peste 70% din producție către UE, Asia, America de Sud sau Statele Unite. AAGES a furnizat chiar și componente pentru fabricarea avionului Boeing 787 Dreamliner.
Toate detaliile despre companie și despre oferta publică de listare ne vor fi prezentate de către dl Gábor József MOLNÁR directorul general al companiei. Deasemenea, vor fi prezenți și brokerii companiei Goldring companie ce intermediază listarea la Bursa de la Valori București.
Agenda înțâlnirii:
• AAGES – prezentarea companiei – dl Gábor József MOLNÁR
• Indicatori de referință în evaluarea companiei – Rareș Mihăilă
Partenerii nostri Hotel Privo a ajuns pentru a 2-a oara în topul celor mai apreciate hoteluri de 4 stele la competiția Top Hotel Awards!
Va așteptăm Miercuri 14 Iunie de la ora 19 la Hotel Privo sala Traffic.
Participarea este GRATUITĂ.