In data de 03.11.2015 la a avut loc lansarea Invest Club Mures, o cumunitate construita cu scopul dezvoltarii educatiei financiare, pentru a facilita accesul la informatii si totodata pentru a oferi sansa, celor interesati de piata de capital, sa aiba acces direct la pareri, analize, previziuni.

Clubul a fost infiintat dupa modelul de succes al primului club de investitori din Romania – Invest Club si este condus de Rares Mihaila si Paul Maior.

Alaturi de noi a fost Virgil Zahan, CEO al casei de brokeraj Goldring, intermediarul celei mai noi listari la bursa, compania Life si Hard.

Din partea BVB a fost prezent Bogdan Mugescu, care a vorbit despre beneficiile celei mai noi piete, respectiv piata AeRO, dedicata strat-up-urilor.

Va asiguram ca acesta este un prim pas in dezvoltarea Invest Club la nivel de tara. In curand vom anunta urmatorul oras in care clubul investitorilor isi va face prezenta.

Multumim Hotel Privo pentru gazduire, multumim companiei de brokeraj Goldring pentru implicare, Bursa de Valori Bucuresti prin Bogdan A. Mugescu, televiziunii Știi TV pentru prezenta la eveniment, dar mai ales tuturor investitorilor si pasionatilor de bursa care au participat la eveniment.