Invest Club Mures incheie seria de evenimente din acest an cu un seminar de investitii gazduit de OTP Asset Managment miercuri 7 Decembrie de la ora 19 la Hotel Privo. Il vom avea alaturi de noi pe Dl. Adrian Anghel Director de Vanzari OTP Asset Management Romania care ne va vorbi despre strategiile investiționale pe care trebuie să le avem în vedere în următorii ani astfel încât să ne gestionăm cât mai bine portofoliul personal de investiții.
Este o realitate că lumea pe care o cunoaștem azi se va transformă în următorii 20-30 de ani și că tehnologia va modifica drastic piața muncii.

Cum va arăta lumea atunci și ce companii vor capta revoluția tehnologică care a început? Acestea sunt doar cateva dintre răspunsurile și temele investiționale pe care va propunem să le dezvoltam în cadrul seminarului “Strategii multi-asset ca răspuns la viitorul în schimbare”

OTP Asset Management Romȃnia este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. OTP Asset Management Romȃnia beneficiaza de experienta regionala a acţionarului sau majoritar, OTP Fund Management, care este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Fund Management este prezentă în Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Ucraina și administrează doar in Ungaria peste 5 miliarde de Euro, în mai mult de 90 de fonduri de investiţii.

OTP Group este prezent în 9 țări din regiune – Ungaria, Slovacia, Serbia, România, Bulgaria, Croația, Ucraina, Muntenegru și Rusia.

Confirma participarea completand formularul de inscriere
https://goo.gl/forms/Vq9VSPwUebpWDfts2